TRAXXAS Ford GT / 4Tec 2.0 No battery no charger

€ 329,95
Inclusief belasting

De nieuwe Ford GT veroverde de aandacht van de wereld met zijn unieke, aerodynamisch geoptimaliseerde vorm, zijn buitengewoon krachtige 3.5L EcoBoost® V6-motor en een historisch rendement na 50 jaar om de legendarische 24 uur van Le Mans te winnen. Er is veel innovatie en alles aan de Ford GT is ontworpen om pure prestaties te leveren.

Traxxas heeft de Ford GT veroverd in een verbluffende replica van 1/10 schaal die trouw is aan de prachtige en functionele vormgeving van het ongelooflijke ontwerp van de luchtboog. Elk detail is er inclusief de achterlichten en uitlaattips. Deze Ford GT-replica is gebouwd om te worden aangedreven en rust op het Traxxas 4-Tec ™ 2.0-chassis dat helemaal nieuw is.

Aantal
Op bestelling leverbaar

Het geheel nieuwe 4-Tec 2.0 AWD-chassis biedt de ultieme rijervaring op de weg.  Bij het high-tech chassis is het gewicht zo laag mogelijk geplaatst voor een helder en responsief gevoel. Het modulaire, onderling vergrendelende ontwerp maakt eenvoudig onderhoud mogelijk en biedt een ongekende stijfheid en nauwe toleranties. Een soepele onderbak vangt de weerstand en wrijving op terwijl de fijn afgestelde ophanging de wielen op de weg blijft houden voor maximale prestaties op de weg. De waterdichte XL-5 elektronische snelheidsregelaar voed de Titan® 12Toeren motor voor vierwiel acceleratie en 50km topsnelheid. Dit is een chassis dat smeekt om hard gereden te worden!

TRX83056-4

Je bent misschien ook geïnteresseerd in