Traxxas TRX-4 Bronco Crawler Sunset

€ 549,95
Inclusief belasting

De Ford Bronco werd oorspronkelijk geïntroduceerd in 1966 als een 4x4 compacte SUV, aan het eind van de jaren 70, waardoor zijn status als een robuuste off-roader wordt versterkt. Traxxas eert de klassieke Ford Bronco uit 1979 met deze prachtig gedetailleerde en natuurgetrouwe weergave. Gemonteerd op het ongelofelijk TRX-4-chassis. Van de chromen wielen en bumpers tot de prachtige Sunset graphics, de TRX-4 herontdekt het iconische tijdperk van het Bronco met de kracht en technologie die alleen van Traxxas kan komen.

Aantal
Op bestelling leverbaar

De Traxxas TRX-4 Scale and Trail Crawler is een volledig nieuw Traxxas-ontwerp dat boordevol innovatie zit met spannende nieuwe functies, veelzijdigheid en mogelijkheden. Met andere woorden, het is op de Traxxas-manier gebouwd, robuust, krachtig en klaar voor plezier!

Onder de authentieke schaal is een machine gebouwd voor extreme off-road capaciteiten die je naar nieuwe plaatsen en nieuwe avonturen brengt. Exclusieve portaalassen zorgen voor maximale bodemvrijheid die dramatisch "op geen enkele manier" in "geen probleem" verandert. Of u nu van buitensporen geniet of technisch op de rotsen zit, de op afstand vergrendelde voor- en achterdifferentiëlen en hoog / laag bereik bieden een ongeëvenaard rij veelzijdigheid.

Nodig om te rijden:

4X AA batterijen

Batterij: NiMH of Lipo

Lader

TRX82046-4S

Je bent misschien ook geïnteresseerd in