Tamiya 3 Axle Reefer Trailer.

€ 478,90
Inclusief belasting

Een gemeenschappelijke locatie op de Europese wegen, de 3-assige koelwagen met "reefer" is toegevoegd aan Tamiya's unieke assortiment 1/14 R / C Tractor Truck-producten. Met een aluminium frame met duurzame ABS-panelen, heeft deze trailer ook details zoals een koelunit en een achterklep die volledig kan worden geopend. Aluminium zijframes en dwarsbalken van hars vormen het chassis, dat wordt geleverd met een realistisch gereproduceerde bladveerophanging. Andere details zoals opbergdoos en reservewiel zijn ook inbegrepen.

Aantal
Op bestelling leverbaar

Koelunit:

Trailer heeft een gereproduceerde vorm van de koeleenheid aan de voorzijde van de trailer. Grote stickers inbegrepen om de zijpanelen te versieren.

 

Opslagruimte:

Deze gebieden onder de trailer kunnen worden gebruikt om de meegeleverde wielblokken op te slaan en de accubak en schakelaars voor afzonderlijk verkrijgbare gemotoriseerde steunpoten te verbergen.

Achterbumper & reservewiel:

De achterkant van de trailer is voorzien van een levensechte bandenhouder voor los verkrijgbare reservebanden. Achterbumper kan worden uitgerust met realistische LED-achterlichten (apart verkrijgbaar).

 

3-assige ophanging (A):

Elke as wordt ondersteund met zijn eigen bladveren, wrijvingsdempers en ophangarmen.

 

3-assige ophanging (B):

Metalen bladveren hebben equalizers, net als de echte truck voor levensechte bediening.

 

Enkele banden:

Enkele banden in Europese stijl hebben een andere breedte dan dubbele banden in Amerikaanse stijl.

T56319