Tamiya Mercedes-Benz Actros 3363 6X4 Gigaspace Pearl Blue Kit.

€ 419,90
Inclusief belasting

Dit is een speciale editie van de Mercedes-Benz Actros 3363. Het heeft voorgelakte carrosseriedelen in Pearl Blue (Tamiya Color TS-89) voor een cool uiterlijk, met een duurzame coating die het lakwerk tegen beschadiging beschermt.

Aantal
Op bestelling leverbaar

Over de Mercedes-Benz Actros 3363 6x4 GigaSpace

 

Dit is een zeer nauwkeurig 1/14 schaal radiobesturingsmodel dat de Mercedes Benz Actros 3363 3-assige vrachtwagen nabootst. De Actros-serie debuteerde in 2011 en werd uitgeroepen tot Truck of the Year 2012. Aangedreven door een 15,6-liter inline-6 ​​turbodiesel met een vermogen van maximaal 630 pk, kan de werkelijke 3363 tot 250 ton vervoeren!

De Tamiya-weergave vangt getrouw de moderne vorm van de truck met het gebruik van ABS-kunststof carrosseriedelen en een aantal metalen chassiscomponenten. Eén blik op de gedetailleerde interieur- en hulpapparatuur, zoals luchttanks, zal bevestigen dat de carrosserie realistisch is, wat verder wordt verbeterd met metalen transfers met emblemen en talloze metalen onderdelen. Het chassis is gebouwd voor duurzaamheid omdat het aluminium zijkanalen met harsdwarsbalken gebruikt. De rijeigenschappen worden bereikt door kracht van de aan de voorzijde gemonteerde motor en worden via een schroefas op de achteras overgedragen; ingebouwd differentieel zorgt voor soepel bochtenwerk. De versnelling kan worden gewijzigd via een afzonderlijk verkochte 4-kanaals zender.

 

Het realisme van de Actros kan verder worden verhoogd met afzonderlijk verkrijgbare aanhangwagens die aan de koppeling kunnen worden bevestigd en het model meer dan een meter lang kunnen maken!

 

• 1/14 schaal R / C-modelbouwset. Lengte: 538 mm, Breedte: 195 mm, hoogte: 305 mm.

• De 3-assige Actros-carrosserie is vakkundig nagebouwd, inclusief extra verlichting voor dak en bumper.

• Carrosserie-, F-, K-, M- en H-onderdelen worden vervangen door voorgelakte delen van Pearl Blue. Ze hebben een urethaan-toplaag gekregen voor een uitstekende afwerking.

• Het beproefde Tamiya 3-assig chassis maakt gebruik van een robuust ladderframe met aluminium zijkanalen en dwarsbalken van hars. Een realistische opstelling van de aandrijflijn zorgt ervoor dat de aan de voorzijde gemonteerde motor twee achterassen aandrijft.

• Transmissie met 3 snelheden kan worden bestuurd via een 4ch R / C zender.

• Metalen bladveerdempers met ingebouwde spiraalveren zorgen voor duurzame vering.

• Koppeling is inbegrepen om verbinding te maken met elke momenteel beschikbare trailer op Tamiya 1/14 schaal.

• Compatibel met afzonderlijk verkochte multifunctionele besturingseenheid MFC-03 (artikel 56523) (of MFC-01, artikel 56511) voor realistische LED-verlichting en -geluiden.

• Inclusief 540 motor.

• Vereist: 4-kanaals radio, 1 servo, ESC, 7,2 volt batterij met lader.

T56354