Tamiya Man Tgx 18.540 4X2 Xlx French Blue Edition Kit.

€ 369,90
Inclusief belasting

Dit is een speciale editie van de 1/14 R / C MAN TGX 18.540 4x2 XLX montageset. Het wordt geleverd met carrosseriedelen, die prachtig zijn voorgeverfd in Tamiya TS-10 French Blue (blanke toplaag aangebracht), met een duurzame coating aangebracht om het lakwerk tegen schade te beschermen.

Aantal
Op bestelling leverbaar

De Tamiya-weergave van de MAN TGX 18.540 4x2 XLX vangt getrouw de moderne vorm van de truck met het gebruik van ABS-kunststof carrosseriedelen en een aantal metalen chassiscomponenten. Eén blik op de gedetailleerde interieur- en hulpapparatuur, zoals luchttanks, zal bevestigen dat de carrosserie realistisch is, wat verder wordt verbeterd met metalen transfers met emblemen en talloze metalen onderdelen. Het chassis is gebouwd voor duurzaamheid omdat het gebruik maakt van aluminium zijkanalen met dwarsbalken van hars. De rijeigenschappen worden bereikt door kracht van de aan de voorzijde gemonteerde motor en worden via een schroefas op de achteras overgedragen; ingebouwd differentieel zorgt voor soepel bochtenwerk. De versnelling kan worden gewijzigd via een afzonderlijk verkochte 4-kanaals zender.

Het model heeft een zeer gedetailleerde carrosserie en een 2-assig chassis met duurzaam ladderframe. Bij bediening met een afzonderlijk verkrijgbaar R / C-systeem maakt de transmissie met 3 versnellingen authentieke versnellingswisselingen mogelijk tijdens het rijden.

T56350