Tamiya Grand Hauler Black Edition Kit

€ 406,90
Inclusief belasting

Dit is een speciale editie van de Grand Hauler. De R / C-modelmontagekit bootst een massieve, op maat gemaakte truck na, zoals die in Noord-Amerika wordt gezien. De speciale editie-versie is een geweldige optie voor diegenen zonder de tijd of het zelfvertrouwen om een verfbeurt op hun kit aan te brengen, omdat het lichaam en andere belangrijke lichaamsdelen voorgelakt zijn in Metallic zwart (Tamiya Color TS-40). Bovendien is een matte coating aangebracht op het metaalzwarte wat een coole look biedt zoals te zien in de huidige trends in de automobielscene.

Aantal
Op bestelling leverbaar

Het ladderchassis van het model is voorzien van aluminium zijkanalen met harsdwarsbalken en is uitgerust met een zeer realistische ophanging met metalen bladveren en wrijvingsdempers. Een aan de voorzijde gemonteerde motor en een transmissie met 3 versnellingen, de twee achterwielassen, die zijn uitgerust met ingebouwde differentiëlen om soepel bochtenwerk te maken. Met een 4-kanaals R / C-systeem en multifunctionele eenheid kunt u het voertuig besturen en realistische lichten, geluiden en trillingen ervaren. (Beide worden apart verkocht)

• 1/14 schaal R / C-modelbouwset. Lengte: 692 mm, Breedte: 192 mm, hoogte: 330 mm.

• Lichaamsdelen zijn gegoten in zwart, vooraf geverfd in Metallic zwart (TS-40) en voorzien van een matte urethaan toplaag.

• Metalen onderdelen zijn inclusief; bumpers, radiatorrooster, dakhoorn en lichte bezelonderdelen, zij- en trottoirspiegels, luchtreinigers, geluiddempers en meer!

• 3-assig chassis maakt gebruik van een robuust ladderframe met aluminium zijkanalen en dwarsbalken van hars. Een realistische opstelling van de aandrijflijn zorgt ervoor dat de aan de voorzijde gemonteerde motor twee achterassen aandrijft.

• Transmissie met 3 snelheden kan worden bestuurd via een apart verkrijgbare 4-kanaals R / C-zender. Artikel 7255252 Aanval 2.4GHZ radiosysteem aanbevolen voor 100% compatibiliteit van functies.

• Metalen bladveerdempers met ingebouwde spiraalveren zorgen voor duurzame vering.

• Koppeling is inbegrepen om verbinding te maken met elke momenteel beschikbare trailer op Tamiya 1/14 schaal.

• Compatibel met afzonderlijk verkochte multifunctionele besturingseenheid MFC-01 (item 56511) (of MFC-03, item (56523) voor realistische LED-verlichting en -geluiden.

• Vereist: 7,2 volt batterij met lader, ESC, 4-kanaals radio en stuurservo.

T56356