Tamiya Arocs 3363 6X4 Classic Space Light Gun Metal. Kit.

€ 419,90
Inclusief belasting

Dit is een speciale editie van de R / C Mercedes Benz Arocs, de superstijlvolle 3-assige truck met opvallend emmertandrooster. Het is een geweldige optie voor mensen zonder tijd of vertrouwen om een verfbeurt op hun kit aan te brengen, omdat de cabine-, H-, K- en M-delen van de kit voorgelakt zijn in Light Gun Metal (Tamiya Color TS-42) , en krijgt een urethaancoating voor een mooie afwerking en bescherming tegen schade.

Aantal
Op bestelling leverbaar

Deze tractor op 1/14 schaal bootst de Mercedes-Benz Arocs 3363 3-assige vrachtwagen na, het eerste smalle Europese tractormodel in de Tamiya Tractor Truck-serie. Het onderwerp op ware grootte is de zware kop van de Duitse onderneming die in 2013 debuteerde. Aangedreven door een 630 pk sterke 15,6-liter inline-6, kan de werkelijke Arocs enorme ladingen tot 250 ton vervoeren.

Het Tamiya model vangt getrouw de moderne vorm van de truck met het gebruik van ABS-kunststof carrosseriedelen en een aantal metalen chassiscomponenten. Eén blik op de gedetailleerde interieur- en hulpapparatuur, zoals luchttanks, zal bevestigen dat het koetswerk realistisch is, wat verder wordt verbeterd met metalen transfers met emblemen en talloze metalen onderdelen. Het chassis is gebouwd voor duurzaamheid omdat het aluminium zijkanalen met harsdwarsbalken gebruikt. De rijeigenschappen worden bereikt door kracht van de aan de voorzijde gemonteerde motor en worden via een schroefas op de achteras overgedragen; ingebouwd differentieel zorgt voor soepel bochtenwerk. De versnelling kan worden gewijzigd via een afzonderlijk verkochte Tamiya 4-kanaals zender.

• 1/14 schaal R / C-modelbouwset. Lengte: 529 mm, breedte: 190 mm, hoogte: 267 mm.

• Interieurkenmerken zoals stoel en dashboard worden afgebeeld.

• 3-assig chassis maakt gebruik van ladderframe met aluminium zijkanalen en harsdwarsbalken. Realistische aandrijflijn heeft een aan de voorzijde gemonteerde motor die de dubbele achteras aandrijft.

• Transmissie met 3 snelheden kan worden bestuurd via een 4ch R / C zender.

• Zeer realistische vering met metalen bladveerdempers en wrijvingsdempers.

• Koppeling is inbegrepen om verbinding te maken met elke momenteel beschikbare trailer op Tamiya 1/14 schaal.

• Compatibel met optionele vrachtwagenonderdelen (TROP) zoals items 56531, 56532, 56536 en 56538. Gebruik met multifunctionele besturingseenheid MFC-03 (item 56523) (of MFC-01, item 56511) voor realistische lichten en geluiden.

• Vereist: 4-kanaals radio, één servo, ESC, 7,2 volt batterij met compatibele lader.

T56359