Traxxas TRX-4 Sport Kit

€ 319,95
Inclusief belasting

De Traxxas TRX-4 Sport is speciaal gebouwd voor trail-veroverend RC-plezier met innovatieve technische functies en robuuste duurzaamheid. De nieuwe TRX-4 Sport Unassembled Kit combineert alle technische mogelijkheden van de RTR-truck, met het bouwplezier van uw eigen model. De TRX-4 Sport Kit wordt geleverd als een roller zonder elektronica. Zo kunt u uw model samen stellen met componenten naar uw eigen noden. Alle onderdelen zijn netjes geordend in geëtiketteerde zakken met voor gemonteerde dempers en links. Een volledig geïllustreerde kleurenhandleiding maakt de kit net zo leuk om te bouwen als het off-road rijden.

Aantal
Op bestelling leverbaar

De Traxxas TRX-4 Sport Kit wordt standaard geleverd met een volledige reeks schaalaccessoires. Het expeditie rek ziet er niet alleen geweldig uit, maar biedt ook robuuste bescherming voor de body. De body is uitgerust met een replica snorkel, zijspiegels, zandplaat, brandblusser, jack en gasblikken voor maximale schaaldetails. Grill en achterklep bevatten lenzen om het installeren van LED-lampen een fluitje van een cent maken!

De TRX-4 Sport Unassembled Kit is niet alleen voor ervaren hobbyisten. Traxxas doet er alles aan om het instructieboek duidelijk in kleur te maken. Elke sectie komt overeen met een gelabelde zak met stapsgewijze montage-instructies. Op ware grootte gebaseerde illustraties en liniaalkaarten maken het eenvoudig om onderscheid te maken tussen verschillende schroeven, lagers en tandwielen. Handige montagetips en duidelijke illustraties nemen de frustratie weg uit het assemblageproces. Veel plezier op de werkbank en op het parcours met de nieuwe TRX-4 Sport Kit.

Nodig om te rijden:

Zenderset

Motor en ESC

Stuurservo

Batterij: NiMH of Lipo

Lader

Lexan verf

TRX82010-4

Je bent misschien ook geïnteresseerd in