- Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid  aanvaard. Bij druk- en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

- Artikelen zijn onder voorbehoud.

- Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.

- Indien u telefonisch of per E-mail besteld gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

- Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele prijs en productwijzigingen.

- Wij trachten een zo goed mogelijke beschrijving en foto (indien ter beschikking) bij elk artikel te plaatsen.

- Indien het artikel niet aan uw wensen voldoet kunt u het mits ongebruikt en onbeschadigde verpakking binnen de 14 dagen in originele verpakking tegen gemaakte kosten terugsturen. Gelieve dan vooraf contact met ons op te nemen. RC-Design behoud zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een deel terug te betalen als er vermoeden is dat het product is geopend, gebruikt of door de klant zijn schuld beschadigd is.  

- Onvolledige of niet werkende producten dienen binnen 8 dagen na levering te geschieden, neem in dit geval contact op met ons.

- Artikelen worden pas verzonden na ontvangst van betaling. Indien wij het verschuldigd bedrag niet binnen de 7 dagen op onze rekening hebben wordt de bestelling automatisch geannuleerd. 

- De koper heeft het recht om zijn bestelling binnen de 7 dagen te annuleren.

- Speciale bestelde artikelen door een klant kunnen niet ingeruild of geretourneerd worden.

- Wij trachten steeds zo snel mogelijk te leveren. Indien alle door u bestelde artikelen op voorraad zijn ontvangt u deze binnen de 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling (binnen België).

De gemiddelde levertijd van niet voorradig producten varieert van 1 tot 2 weken afhankelijk van onze leveranciers. Wij hebben een zeer ruim assortiment en er komen steeds nieuwe producten bij die soms enige levertijd vergen. Vooral als deze uit een niet Europees land ingevoerd dienen te worden. 

- Kosten die gemaakt moeten worden voor verzenden, reparaties, naleveringen en geretourneerde zendingen zijn geheel ten laste van de klant, tenzij dit schriftelijk anders is overeengekomen.

- Bij beschadigde zendingen gelieve ons op de hoogte te stellen.

- Elektronische artikelen (Laders, zenders, ontvangers) hebben een garantietermijn van 6 tot 24 maanden. Bewaar hiervoor uw aankoopbewijzen goed. Misbruik, vervuiling, ompoling, kortsluitingen en overbelasting doen de garantie echter vervallen. Servo's, motoren en regelaars hebben een beperkte garantie.

- RC-Design kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade en lichamelijke letsels door incorrect of misbruik van de koper.

- RC-Design heeft het recht om ten allen tijde deze voorwaarden aan te passen.

- Herstellingen die afgewerkt zijn of niet hersteld kunnen worden dienen binnen de 3 maanden na verwittiging opgehaald te worden. anders zijn deze automatisch eigendom van de zaak.

- GDPR: wij zijn conform aan General Data Protection Regulation. 

Mochten er ondanks toch problemen zijn neem dan contact met ons op, wij zorgen steeds voor een zo goed en correct mogelijke oplossing.