RC4WD Gelande II Truck Kit w/D90 Body Set

€ 485,00
Inclusief belasting

Ervaar de veelzijdigheid en het geavanceerde ontwerp van de Gelande 2. De Gelande 2 zit boordevol mogelijkheden en is klaar voor elke uitdaging aan te gaan. Zet uw off-road vaardigheid op de proef en ontdek waarom de G2 ongeëvenaard is in zijn klasse! G2 is gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Hij kan extreme afdalingen manoeuvreren en gemakkelijk klimmen. De nieuwe R3-transmissie met één snelheid biedt vermogen tot aan de transferbehuizing en vervolgens naar de Yota II-assen. De kern van de G2 is gebouwd voor de echte offroad-liefhebber. Van aangepaste opties tot beproevende prestaties. Diversen uiterelijke kunnen aangenomen woren van nood- en expeditietrucks tot dagelijkse rijders en vuile off-road voertuigen. Met add-ons en opties, kunt u uw G2 aanpassen aan uw wensen.

Aantal
Op bestelling leverbaar

De G2 wordt standaard geleverd met 4-link achter en 3-link vooraan en panhard-stang. De servo is op het chassis uit het zicht gemonteerd voor een schaaluiterlijk.

De R3 single speed transmissie wordt geleverd met een stevig gegoten metalen behuizing en nieuwe bredere yandwielen voor meer duurzaamheid samen met een Delrin tandwiel met slip-koppeling. Ook voorzien van een stevige aluminium motorbevestiging voor duurzaamheid.

De G2 bevat de nieuwe Hammer Transfer Case. Voorzien van schaaldetails en heeft een buitenkant van gegoten metaal en zware 8,8 Mod verbrede tandwielen voor duurzaamheid.

Gebaseerd op het succes van de RC4WD MOA-versnellingssets, heeft de G2-aandrijving de meest duurzame Tandwielen die RC4WD te bieden heeft, zodat de G2 dag na dag op gereden kan worden.

De meest nauwkeurige assen op de markt, de RC4WD Cast Yota2-assen zijn voorzien van innovatieve 8 graden ronde fusees, unieke verwijderbare diff-deksel, nieuwe lagere bevestigingspunten en een compacte offset-pompoen aan de voorkant.

Hammer Transfer Case

Ratio - 1.47:1 Tandwielen - Brede .8 Mod gehard staal, - 8 kogellagers, cast casing

R3 Single Speed Transmission

Ratios: Pinion/spur 14/64 = 4.57:1 Intern  1.78:1

Tandwielen:  Brede stalen .8 Mod, Delrin Spur met Slip-koppeling

Yota II Axles

Ratio: 15/40 = 2.67:1

Breedte met meenemer: 180.5mm

G2 Suspension

Dubbele driehoek 4 Link Achter ophanging.

3 Link front ophangign met panhard Stang

Schokdempers

Dubbel spiraal 80mm dempers - oliegevuld

Gelande 2 Truck afmetingen:

Wielbasis: 275mm

Lengte: 466mm

Breed: 220mm

Hoog: 254mm

Bodemvrijheid: 55mm

Final Drive Ratio: 31.9:1

Gewicht: 2.533g

RC4WD
Z-K0001