Charger, EZ-Peak Live, Duo charger 200W nimh/LiPo with iD Auto Bat EU

€ 174,95
Inclusief belasting

De nieuwe EZ-Peak® Live Dual iD-lader neemt alle geavanceerde functies van de EZ-Peak Live in zich en zorgt voor extra vermogen tot meer dan 26 ampère (200 watt)! De 4s multifunctionele multi-chemie dubbele oplader maakt gebruik van de ingebouwde Bluetooth om naadloos samen te werken met de nieuwe Traxxas EZ-Peak Live ™ -app voor iOS en Android. De EZ-Peak Live-app biedt u gedetailleerde informatie, bewaking op afstand en geavanceerde bedieningsfuncties via de high-definition kleureninterface op uw mobiele apparaat. Het is de krachtigste en meest geavanceerde oplader in de populaire EZ-Peak-line-up. Ga sneller terug in actie met de nieuwe EZ-Peak Live Dual Charger!

Aantal
Op bestelling leverbaar

Patent Pending iD Technology

Er is nog nooit een eenvoudiger of veiliger manier geweest om uw batterijen op te laden dan het Traxxas iD-systeem. Sluit gewoon een met Traxxas iD uitgeruste batterij aan en druk op start - meer is er niet! Traxxas was de pionier van deze exclusieve technologie om ingewikkelde laderprogrammering te elimineren. Het iD-systeem detecteert welke Traxxas iD-batterij u gebruikt en configureert automatisch de instellingen voor de optimale lading. De voortgangsbalk en hoorbare meldingen houden u op de hoogte terwijl de geavanceerde hoge-resolutie piekdetectie elke keer weer een perfecte lading levert. De opslagmodus van de EZ-Peak Live beschermt uw LiPo-batterijinvestering door de batterijen veilig voor te bereiden voor langdurige opslag.

MAXX Power

Sneller laden betekent meer tijd achter het stuur. De nieuwe MAXX Charge-functie maakt optimaal gebruik van de hoge oplaadsnelheden van LiPo-batterijen. Druk op de MAXX Charge-knop en de ladingen aan de rechterkant op de maximale laadsnelheid die de batterij toelaat (tot 16 ampère). De linkerkant ontvangt het resterende vermogen totdat de rechterkant is voltooid en vervolgens de linkerkant overschakelt naar de MAXX-energiemodus. Dit innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat bijna de helft van de tijd één batterij gereed is, zodat je weer plezier hebt in de actie.

Charging Flexibility

De EZ-Peak Live Dual is een echte multi-chemie-oplader. De lader detecteert automatisch het type en formaat van uw met iD uitgeruste batterij en configureert de instellingen voor de snelst mogelijke lading. Met 200 watt aan vermogen, maximaliseert EZ-Peak Dual zijn oplaadpotentieel voor NiMH- en LiPo-batterijen. Zelfs de grootste 4-cellige LiPo-accu's zijn geen probleem met maximaal 16 ampère laadvermogen per kant. Twee high-flow fans houden de temperatuur laag gedurende langere laadsessies. Dual Balance-poorten bieden achterwaartse compatibiliteit voor batterijen met externe balansleads. Er is zelfs een speciale 2-amp USB-uitgang om je mobiele apparaat op te laden. Geen andere oplader biedt de combinatie van kracht en flexibiliteit van EZ-Peak Live met iD-veiligheid en eenvoud.

Technologie

Traxxas duwt de technologische enveloppe om u de snelste, handigste oplaadervaring mogelijk te maken. Niet alleen is EZ-Peak Live Dual onze krachtigste oplader ooit, het is ook onze meest geavanceerde. De gratis EZ-Peak Live-app wordt geïnstalleerd op uw Apple® iPhone®, iPad®, iPod® touch of Android ™ -apparaat en wordt via ingebouwde Bluetooth® gekoppeld aan uw oplader. De EZ-Peak Live-app geeft u toegang tot extra functies, zoals een grafische gebruikersinterface met hoge definitie, firmware-upgrades, bewaking op afstand en waarschuwingen voor maximaal 4 opladers, gedetailleerde informatie over live opladen en de mogelijkheid om de iD-modus uit te schakelen. iD-modus kan worden uitgeschakeld via de EZ-Peak Live Application voor het opladen van de eerste generatie Traxxas-batterijen met niet-iD hoge stroomconnectoren. Dit laadt de Traxxas manier op - snel, gemakkelijk en geavanceerder dan ooit!

Specificaties:

200 Watt 26+ amp laadstroom

MAXX Laadvermogen zet u snel waar aan het rijden.

Geoptimaliseerd voor sneller Lipo’s te balanceren

Één knop Storage laden voor veilig uw Lipo’s op te Bergen

Geavanceerde high-resolution peak detection leverd de perfecte oplading

Gemakkelijke aansluiting met LED indicator

Ondersteund Traxxas EZ-Peak Live aplicaties

Alarm Toon

Dual high-flow cooling ventilator

Ondersteund alle Traxxas High-Current Connectors

Ingebouwde Dual balance poort voor conventionele Lipo batterijen

Ingebouwde 2-ampére USB lader

Laad 2x 5-8-cell NiMH batterijen

Laad 2x 2s, 3s, and 4s LiPo Batterijen

TRX2973G